Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται ενεργά στο πλευρό μας | dete

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται ενεργά στο πλευρό μας

Του Νίκου Σταθακόπουλου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τις πέντε δομές του σε Αχαΐα και Ηλεία, επιτελεί (κάτω από όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες) ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο. Χάρη και στις άοκνες προς την κατεύθυνση αυτή ενέργειες των εργαζομένων του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ως προς την προληπτική αντιμετώπιση του Covid – 19.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα δεν εντοπίστηκε ούτε ένα σχετικό κρούσμα στις δομές μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι επαναπαυόμαστε. Κάθε άλλο. Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και με την ίδια ένταση μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε οι δομές μας να παραμείνουν απρόσβλητες από τον κορωνοϊό.

Σ’ αυτήν τη διαρκή προσπάθεια αρωγός και συμπαραστάτης μας είναι η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας. Ως ο υπέρτατος πολιτικά διοικητικός οργανισμός σε περιφερειακό επίπεδο, μάς προμήθευσε εγκαίρως με το απαιτούμενο υγειονομικό υλικό, και μάλιστα σε επαρκείς ποσότητες.

Οι ευχαριστίες μας στον περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Κέντρο μας, είναι αυτονόητες και δεδομένες, ενώ συνοδεύονται και από τη βάσιμη προσδοκία ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμβάλλει τα μέγιστα και στην ενεργειακή αναβάθμιση μέρους των κτιριακών εγκαταστάσεων μας.

Πρόκειται για έναν μείζονος σημασίας στόχο που έχουμε θέσει, η επίτευξη του οποίου θα είναι καθοριστική για την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των ωφελούμενων μας.

*ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.