Η πατρινή σχεδιάστρια μόδας που έγινε άγαλμα για τη Γιορτή της Γυναίκας | dete

Η πατρινή σχεδιάστρια μόδας που έγινε άγαλμα για τη Γιορτή της Γυναίκας

Με ένα συμβολικό και γεμάτο μηνύματα τρόπο γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Πατρινή σχεδιάστρια μόδας Νατάσα Τάντουλα στα social media.

Η όμορφη σχεδιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η ίδια ως άγαλμα που μοιάζει αιχμάλωτο, μαρμάρινο και κατά μία έννοια φυλακισμένο, ενώ συνόδευσε την εικόνα αυτή με ορισμένους υπέροχους στίχους της μεγάλης μας ποιήτριας Κική Δημουλά που αναφέρονται ακριβώς σε ένα άγαλμα και στη σχέση της γυναίκας με τους γύρω της, έχοντας συγκεκριμένο ρόλο εξ' αρχής.

«Έτσι σε παραγγείλανε στο γλύπτη... αιχμάλωτη» αναφέρει η Κική Δημουλά που έφυγε από την ζωή πρόσφατα, αφήνοντας πίσω της μεγάλο κενό στη λογοτεχνία και στην καθημερινότητα μας.

Η ανάρτηση και η έμπνευση της Πατρινής σχεδιάστριας μόδας να στείλει τόσα πολλά και ουσιαστικά μηνύματα για την γιορτή της γυναίκας με μία φωτογραφία και αυτούς τους υπέροχους στίχους έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διαδικτυακούς της φίλους που της έστειλαν τα συγχαρητήρια τους, με τα likes να πέφτουν "βροχή".