Η Πατρινή που μας γοητεύει στο «Κόκκινο Ποτάμι» | dete

Η Πατρινή που μας γοητεύει στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη στο TV Έθνος. 

Η νεαρή ηθοποιός που τελείωσε ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού μίλησε για την Χαρά που ενσαρκώνει στο "Κόκκινο Ποτάμι" στην τηλεόραση του Open, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη είναι ένα τεράστιο σχολείο για αυτήν.

"Είναι πάρα πολλά τα γυρίσματα και οι εργατοώρες που έχουμε κάνει. Θα προσθέσω, βεβαίως, ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως παίζω με πολύ έμπειρους ηθοποιούς. Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος". 

Η ίδια έχει σχέση με τον Πόντο. "Ο πατέρας μου έχει καταγωγή από τον Πόντο. Η γιαγιά μου συγκινείται πάρα πολύ και ήταν ένας λόγος που είπα αμέσως «ναι» στην πρόταση. Μου λέει ότι έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα από αυτά που δείχνει η σειρά".

Όσο για το αν έχει κοινά στοιχεία με την Χαρά απαντάει: "Είναι μια κοπέλα που έχει δει τη μάνα της να πεθαίνει στα μάτια της και την ίδια την έχουν βιάσει. Δεν μπορώ να τα προσεγγίσω αυτά τα γεγονότα. Αλλά την ευαισθησία της κοπέλας και το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω, ναι, σε αυτά μοιάζουμε". Η Πέτρα είναι κόρη της υπευθύνου Τύπου του ΔΗΠΕΘΕ Σοφίας Μαυρίδη, οπότε έχει «βιώσει» από μικρή το σανίδι!