Η Πατρινή Μαριώτα Αγγελοπούλου πήρε το αργυρό μετάλλιο beach volley στο Σαν Μαρίνο! | dete

Η Πατρινή Μαριώτα Αγγελοπούλου πήρε το αργυρό μετάλλιο beach volley στο Σαν Μαρίνο!

Το beach volley το έχει στο… αίμα της η Πατρινή Μαριώτα Αγγελοπούλου και όταν έρχεται το καλοκαίρι, μαζί με την αγαπημένη της συμπαίκτρια, την Κύπρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου, γυρνάει τον κόσμο.

Ήδη τις προάλλες η μισή Πατρινή και μισή Κύπρια στην καταγωγή παίκτρια του βόλεϊ που διαπρέπει στα σαλέ και ξεχωρίζει ακόμα περισσότερα στα γήπεδα με άμμο, βρέθηκε στο Σαν Μαρίνο της Ιταλίας.

Η Μαριώτα Αγγελοπούλου μαζί με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου αγωνίστηκαν στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, εκπροσωπώντας τα χρώματα της Κύπρου, σε ένα τουρνουά που έχει γνωρίσει ήδη αρκετά καλά, αφού έχει αποκτήσει τρία χρυσά μετάλλια, το 2009, το 2011 και το 2013.

Φέτος η Μαριώτα Αγγελοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Σαν Μαρίνο, δείχνοντας έτσι μαζί με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου την αξία τους, χάνοντας τον πρώτο αγώνα από το Σαν Μαρίνο που τελικά τους κόστισε και το χρυσό.

Το δίδυμο θα αγωνιστεί για όγδοη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει, με βασικούς σταθμούς, τις Σπέτσες, το Ξυλόκαστρο, το Ρίο και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

 

Η Πατρινή, Μαριώτα Αγγελοπούλου πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Σαν Μαρίνο! (pics)

Στο Ρίο, στα μέσα περίπου του Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε από κοντά, τόσο την ίδια, όσο και την Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Σημειώνουμε κάτι που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με το beach volley, ότι τα δύο κορίτσια αποτελούν και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην άμμο, κάτω από τον ήλιο, παρέα με τον ήχο και την αλμύρα της θάλασσας.

 

Η Πατρινή, Μαριώτα Αγγελοπούλου πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Σαν Μαρίνο! (pics) Η Πατρινή, Μαριώτα Αγγελοπούλου πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Σαν Μαρίνο! (pics) Η Πατρινή, Μαριώτα Αγγελοπούλου πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Σαν Μαρίνο! (pics)