Η παραλία των γυμνιστών… κοντά στην Πάτρα | dete

Η παραλία των γυμνιστών… κοντά στην Πάτρα

Μια υπέροχη μυστική παραλία στο 111ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής, ανάμεσα στην Ροδινή και στην Παναγοπούλα, αποτελεί έναν κρυφό παράδεισο για όσους αγαπούν να κάνουν μπάνιο απομονωμένοι, μακριά από τα μάτια του κόσμου, θέλοντας να νιώσουν την αίσθηση ότι γίνονται ένα με την φύση.

Η παραλία αυτή διαφέρει σε πολλά από τις πολύβουες γειτονικές παραλίες της Ροδινής και της Παναγοπούλας που φέτος ήταν γεμάτες από κόσμο, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος μακριά από την Πάτρα, κάπου ναυαγός, χωρίς ίχνος πολιτισμού.

Το μέρος μοιάζει να είναι παρθένο από πολλές απόψεις αφού λίγοι είναι που το γνωρίζουν, αν και αυτοί οι λίγοι αυξάνονται από καλοκαίρι σε καλοκαίρι, καθώς οι ομορφιές αυτής της μυστικής παραλίας περνούνε από στόμα σε στόμα.

Η παραλία είναι "πριβέ" και για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις, να περπατήσεις και λίγο μέσα στο δάσος και να ακολουθήσεις στη συνέχεια το μονοπάτι που σε βγάζει απευθείας στην θάλασσα.

Λόγω αυτής της απομόνωσης, η παραλία ήταν κάποτε και ένα από τα αγαπημένα μέρη των γυμνιστών. Πλέον υπάρχουν ορισμένοι που αρέσκονται στο να κάνουν μπάνιο γυμνοί στην θάλασσα όμως από την στιγμή που το μέρος έχει έστω και λίγους επισκέπτες, το φαινόμενο του γυμνισμού τείνει να εκλείψει.