Η Παναχαϊκή ετοιμάζει φιέστα για την επιστροφή στην Αγυιά | dete

Η Παναχαϊκή ετοιμάζει φιέστα για την επιστροφή στην Αγυιά

Φιέστα για την επιστροφή της στο γήπεδο της Αγυιάς ετοιμάζει η Παναχαϊκή. Με ξεχωριστό τρόπο θέλουν να γιορτάσουν την επιστροφή στην ιστορική έδρα των κοκκινόμαυρων.

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής Συμμαχίας έχουν κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό για φιλικό γιορτή με βραβεύεις, εκπλήξεις  για τους φιλάθλους και διάφορα χάπενινγκ, την βδομάδα της διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων τον Νοέμβρη.

Η πιο πιθανή διαθέσιμη ημερομηνία, εφόσον δεχθούν οι πράσινοι είναι η Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Σουπερλίγκ, την τελευταία Κυριακή πριν την διακοπή, στις 6 Νοεμβρίου.

Η Παναχαϊκή από την άλλη αντιμετωπίζει την ίδια μέρα εντός έδρας το Λουτράκι και την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, πάλι εντός έδρας τον Αιολικό για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να διοργανώσουν κάτι που θα μείνει αξέχαστο στους φίλαθλους τους. Από αυτά  γίνεται αντιληπτό ότι η «Παναχαϊκή Συμμαχία» αντιμετωπίζει την επιστροφής της ομάδας στην ιστορική της έδρα ως κάτι πολύ σημαντικό, καθώς σηματοδοτεί την αρχή μια νέας εποχής.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για να αφήσει η Παναχαϊκή το-αρκετά φιλόξενο ομολογουμένως-Παμπελοποννησιακό και να γυρίσει στην φυσική της έδρα.