Η Νατάσα Ράγιου στο “Βυζαντινό” για τον Σπύρο Πετρουλάκη | dete

Η Νατάσα Ράγιου στο "Βυζαντινό" για τον Σπύρο Πετρουλάκη

Τρεις συμπολίτισσες, η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου και οι αναγνώστριες Αφροδίτη Σκαλτσά και Αναστασία Δημητροπούλου θα συμπαρουσιάσουν την ερχόμενη Παρασκευή 16/10 στις 7.30 μ.μ. το μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη “Η εξομολόγηση”. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό” οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Discover your way ώστε το κοινό να γνωρίσει το νέο βιβλίο του συγγραφέα του best seller "Το παράθυρο της Νεφέλης".

O Κρητικός στην καταγωγή, Σπύρος Πετρουλάκης ζει στην Αθήνα, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στα Χανιά, παίζει μουσική και γράφει στίχους, ενώ δηλώνει και προπονητής-πανελληνιο­νίκης στο Taekwondo. Στο καινούριο του μυθιστόρημα “Η εξομολόγηση” αναρρωτιέται αν ο έρωτας αλλάζει το πεπρωμένο. Η Ελένη, ως παιδί, ζει μια ευτυχισμένη και φαινομενικά άνετη ζωή στην Κωνσταντινούπολη του 1928.Χάνοντας, όμως, τους γονείς της από ατύχημα, όλα ανατρέπονται.Μακριά από τον αδελφό της, αντιμετωπίζει μόνη τη σκληρότητα του συγγενικού της περιβάλλοντος.
Ως αντικείμενο συναλλαγής, καταλήγει στην Ήπειρο, ανάμεσα σε σκληρούς ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου.Πέφτει χαμηλά, αλλά ξανασηκώνεται.
Όταν ο έρωτας έρθει, είναι ήδη πολύ αργά για εκείνη...