Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει nightclub στην Αθήνα με το όνομά της – ΦΩΤΟ | dete

Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει nightclub στην Αθήνα με το όνομά της - ΦΩΤΟ

Το δικό της nightclub απέκτησε η Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα! Και κάνει opening party αύριο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Την είδηση μεταδίδει το TMZ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «η Λίντσεϊ έγινε συν-ιδιοκτήτης σε nightclub στην Αθήνα, το οποίο μάλιστα έχει το όνομά της».

Και συνεχίζει: «Το "Lohan" ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτό συνέβη χάρη στον φίλο της Λίντσεϊ, Ντένη Παπαγεωργίου (σ.σ.: κατ' άλλους, αγαπημένο της). Ο Ελληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, αλλά πηγές μας λένε ότι η Λίντσεϊ θα παίρνει ένα μεγαλό ποσοστό από τα κέρδη.

»Μάλιστα, μας είπαν ότι ο Ντένις σκέφτηκε αυτή την ιδέα τον Ιούλιο -τον ίδιο μήνα που η Λίντσεϊ χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ. Το ντεκόρ θα θυμίζει εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με στοιχεία μπαρόκ -ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το καλύτερο απ' όλα; Θα υπάρχει χώρος για VIPs! Οσο για τη Λίντσεϊ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ίδια θα βρίσκεται δύο με τρεις φορές κάθε μήνα εκεί!».

Η ίδια η Λίντσεϊ Λόχαν, μάλιστα, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία που καλεί στο opening party και παραπέμπει στον Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του nightclub.