Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ στα χνάρια της μαμάς της | dete

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ στα χνάρια της μαμάς της

Η εικόνα είναι εκπληκτική καθώς ο αναγνώστης δεν καταλαβαίνει αν πρόκειται για την μαμά ή την κόρη

Η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική και σίγουρα όσοι παρακολουθούσαν την Σίντι Κρόφορντ να σαρώνει τις πασαρέλες την δεκαετία του '80 και του '90 θα μείνουν με το στόμα ανοικτό βλέποντας την κόρη της. Κι αυτό γιατί η κόρη της Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερτ είναι ίδια η μαμά της και μάλιστα διαθέτει και εκπληκτικές αναλογίες.

Αν και τα προηγούμενα χρόνια οι γονείς της δεν την  άφησαν να κάνει και πολλά πράγματα στον χώρο του μόντελινγκ, η Κάια πλέον είναι αδύνατο να σταματήσει την πορεία που φαίνεται ότι έχουν προδιαγράψει γι αυτήν μεγάλοι οίκοι μόδας και φυσικά ο Τύπος.

Σε ανάρτηση που έκανε ο διάσημος Aμερικανός φωτογράφος Mertalas αποκάλυψε πως η Κάια είναι εξώφυλλο του περιοδικού «Love» στο τεύχος Φεβρουαρίου. Η εικόνα είναι εκπληκτική καθώς σχεδόν ο αναγνώστης δεν καταλαβαίνει αν πρόκειται για την μαμά ή την κόρη.
Ο φωτογράφος αφηγείται και μία μικρή ιστορία, αποκαλυπτική για το μέλλον της νεαρής καλλονής. «Συνάντησα την Κάια όταν ήταν 10 ετών, όταν την φωτογραφίζαμε για λογαριασμό μιας κολεξιόν του οίκου Versace. Τότε ήταν ένα γλυκύτατο μικρό κορίτσι και την στιγμή που την φωτογραφίσαμε θυμάμαι πως είπα στην Σίντυ, την μητέρα της, πως κάποια μέρα θα γίνει μεγάλη σταρ. Να 'μαστε λοιπόν, Σίντυ»...