Η κατανομή των κρουσμάτων Τρίτης και Τετάρτης στην Αιτωλοακαρνανία

29.10.2020 / 7:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
koronoios_test

Οκτώ ήταν τα κρούσματα που πιστώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία κατά τις δύο τελευταίες μέρες, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που δίνει στο φως της δημοσιότητας ο ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν ότι τα κρούσματα εντοπίζονται διάσπαρτα σε αρκετές περιοχές του νομού. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα κρούσματα της Τρίτης, αυτά σημειώνονται σε Αγρίνιο, Ναύπακτο καθώς και σε χωριά της Μακρυνείας και των Οινιαδών. Πρόκειται για δύο γυναίκες και δύο άνδρες, κατά κύριο λόγο νεαρούς σε ηλικία.

Σε ότι έχει να κάνει με τα κρούσματα της Τετάρτης, αυτά εντοπίζονται εκ νέου στο Αγρίνιο, όπου καταγράφονται δύο κρούσματα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα. Κρούσμα κατανέμεται και σε άνδρα στην περιοχή της Βόνιτσας ενώ μία ακόμη γυναίκα έχει καταγραφεί στη λίστα των κρουσμάτων από χωριό της δημοτικής ενότητας Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου.

Αξιοσημείωτο και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι κάτω από τα 50 έτη και μάλιστα τα περισσότερα κάτω από 30. Ως εκ τούτου, πέραν από την διασπορά του ιού στο νομό επιβεβαιώνεται ξανά το ότι έχει πέσει κατά πολύ ο μέσος όρος ηλικίας των νοσούντων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα