Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την ασυμβίβαστη στιχουργό | dete

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται την ασυμβίβαστη στιχουργό

Μετά την τεράστια θεατρική επιτυχία της «Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου» με τη Νένα Μεντή, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη υποδύεται τη σπουδαία στιχουργό στη μεγάλη οθόνη.

Ο Αγγελος Φραντζής σκιαγραφεί τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, της στιχουργού που είναι υπεύθυνη για μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά ελληνικά τραγούδια, όπως τα «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή».

H ταινία «Ευτυχία» θα μας διηγηθεί επί της μεγάλης οθόνης τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μιας γυναίκας εμπνευσμένης, και την ίδια στιγμή βυθισμένης στα πάθη και τις αδυναμίες της.

Στο πλευρό της, οι κοντινοί της άνθρωποι, η μητέρα της Μαριόγκα, οι δύο κόρες της, Μαίρη και Καίτη, ο δεύτερος σύζυγος της, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, και ο επιστήθιος φίλος της Λουκάς, χάρη στους οποίους κατόρθωνε να ισορροπεί την καλλιτεχνική της διάνοια με την ανορθόδοξη για την εποχή, προσωπικότητα και ζωή της.