Η ηχηρή απουσία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι από τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα – Τι συνέβη; | dete

Η ηχηρή απουσία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι από τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα – Τι συνέβη;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το απόγευμα του Σαββάτου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πανέμορφο νησί της Σίφνου με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz να δίνουν το παρών!

Παρά τις λαμπερές παρουσίες, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν οι απουσίες από το γάμο της χρονιάς.

Εκτός από την απουσία του Γιώργου Μαυρίδη που συζητήθηκε όσα καμιά, άλλη μια ηχηρή απουσία ήταν αυτή του Τούρκου παραγωγού του Survivor και φίλου του Σάκη, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Τούρκος παραγωγός και ο Έλληνας παρουσιαστής διατηρούσαν πολύ στενή σχέση, αφού πέρα από τα επαγγελματικά είχαν και μια πολύ καλή φιλία, αφού και διακοπές είχανε κάνει από κοινού αλλά και ο Σάκης με την Χριστίνα είχαν παρευρεθεί πέρσι στον γάμο του Ατζούν, αμέσως μετά το τέλος του Survivor 1!


Ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει έρθει η ανατροπή στις σχέσεις των δύο ανδρών! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είχε δει με πολύ θετικό μάτι την τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού στο survivor 2 ως συμπαρουσιαστή του και από τότε ήρθε ρήξη στις σχέσεις του με τον Τούρκο παραγωγό!

Μαρτυρίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν έναν έντονο τσακωμό ανάμεσα στους δύο άνδρες κατά την διάρκεια του Survivor 2, κάτι που τους απομάκρυνε αρκετά! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κάλεσε καν στον γάμο του τον Τούρκο, αφού σε τηλεφωνική επαφή που είχαν ο Αντζούν του είχε «ξεφουρνίσει» διάφορες δικαιολογίες ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί και έτσι δεν μπήκε στον κόπο να του στείλει πρόσκληση!