Η ερωτευμένη κόρη του Γιώργου Παπανδρέου -Τα ταξίδια Αθήνα-Κρήτη της Μαργαρίτας

02.08.2020 / 7:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
margarita-papandreou_0

Παρότι Μαργαρίτα Παπανδρέου και Νίκος ζουν σε διαφορετικά μέρη, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού στην Κρήτη και ο σύντροφός της στην Αθήνα, φροντίζουν να ξεκλέβουν χρόνο για να περνούν χρόνο μαζί, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Οπως συνέβη και το προηγούμενο ΣΚ όταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρέθηκε στην Αθήνα για να δει τον σύντροφό της αλλά και για να παραβρεθεί στο Συμπόσιο της Σύμης που διοργανώνει ο πατέρας της Γιώργος Παπανδρέου και φέτος διεξήχθη στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών αντίστοιχα ο σύντροφός της ξεκλέβει χρόνο και ταξιδεύει συχνά ως την Κρήτη για να συναντήσει την Μαργαρίτα. Οπως πρόσφατα που ταξίδεψε ως το νησί και παραβρέθηκαν μαζί σε πάρτι με… vintage θέμα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο οικογενειακό σπίτι του συντρόφου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην Πελοπόννησο.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου πρόσφατα τελείωσε το διδακτορικό της στη Μοριακή Βιολογία στην Κρήτη. «Θέλει πρώτα να κάνει τις διακοπές της και στη συνέχεια να αποφασίσει τι θα κάνει όσο αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια», σχολιάζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

ΦΩΤΟ Δείτε την Μαργαρίτα Παπανδρέου αγκαλιά με τον σύντροφό της:

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα