Η εκθαμβωτική Μαρία Κίτσου σε ταινία 12 χρόνια πριν – Πόσο έχει αλλάξει | dete

Η εκθαμβωτική Μαρία Κίτσου σε ταινία 12 χρόνια πριν - Πόσο έχει αλλάξει

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου έγινε ιδιαιτέρως γνωστή στο ευρύ κοινό για τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, ως Ελένη Σταμίρη.

Η εκθαμβωτική Μαρία Κίτσου σε ταινία 12 χρόνια πριν - Πόσο έχει αλλάξει [Εικόνες]

Φυσικά, η καριέρα της δεν ξεκίνησε τότε αλλά πολύ νωρίτερα. Αν και αγαπούσε το θέατρο από μικρή, πέρασε στη Θεολογία ενώ στα 24 μπήκε στο Εθνικό Θέατρο.

ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ

Από τότε έχει παίξει σε πολλά θεατρικά έργα αλλά και σε ταινίες.

Οι φαν της ηθοποιού ανέσυραν κάποιες φωτογραφίες της από το παρελθόν, και συγκεκριμένα από το 2008 όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Ο τελευταίος γυρισμός".

Στα 28 της χρόνια, η Κίτσου ήταν πανέμορφη.

 

Η ταινία:

Μια ερωτική ιστορία με φόντο την ταραγμένη περίοδο του καλοκαιριού του 1974, όπου ένας κόσμος αθωότητας θα δοκιμαστεί και η σκιά της προδοσίας θα δώσει το ανεξίτηλο στίγμα της. Ένα ερωτικό τρίγωνο όπου δυο αδέρφια ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, μια θεατρική παράσταση που απλώνεται προφητικά πάνω από την παραθαλάσσια πόλη, ένας παθιασμένος εθνικιστής που οδηγείται στα άκρα.

Το σημαδιακό αυτό καλοκαίρι αναβιώνει μπροστά στα μάτια του θεατή με τα χρώματα της Κύπρου, τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους. Μια ταινία που εξυμνεί τον άνθρωπο, τη δύναμη του μπροστά στην καταστροφή, την αγάπη. Μια ταινία για το χαμό της αθωότητας, για το ανεξίτηλο στίγμα της προδοσίας, που θα αγγίξει τον καθένα που αγάπησε και έχασε.

Δείτε το τρέιλερ:

Το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά μετά από διατροφή και γυμναστική που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.