Η Γεωργία Καλτσή από τη Ναύπακτο συγκλονίζει: Οι γιατροί πάλεψαν να με συναρμολογήσουν… – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Η Γεωργία Καλτσή από τη Ναύπακτο συγκλονίζει: Οι γιατροί πάλεψαν να με συναρμολογήσουν… - ΒΙΝΤΕΟ

Λένε πως μια στιγμή είναι αρκετή για να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την Γεωργία Κάλτση, που είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Σήμερα, η Γεωργία εξομολογείται στην Ελένη Τσολάκη:

«Ήμασταν 21 όταν έγινε το τροχαίο, έχουν περάσει τριάμισι χρόνια. Φαντάζει παρελθόν αλλά συνέχεια είναι στο παρόν, η καθημερινότητά μου είναι πλέον βασισμένη πάνω στο αμαξίδιο.

Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα κάποιο χτύπημα τόσο σφοδρό, ώστε να έχει σπάσει η σπονδυλική μου στήλη. Προσπάθησα να βγω από το αυτοκίνητο αλλά ήταν πολύ δύσκολο, οπότε απλά περιμέναμε να έρθει η πυροσβεστική, η αστυνομία, το ασθενοφόρο. Η διαδικασία πήρε αρκετές ώρες γιατί ήμασταν περίεργα εγκλωβισμένοι.

Μετά από 20 μέρες που ξύπνησα από το τεχνητό κώμα δεν σκέφτηκα αν μπορώ να κουνηθώ ή όχι, οπότε ρώτησα και μου είπαν κανονικά ότι έχω υποστεί μια κάκωση νωτιαίου μυελού, ότι έχει σπάσει η σπονδυλική στήλη… Οι γιατροί πάλεψαν να με συναρμολογήσουν…

Σε κάποια πράγματα έγινα λίγο πιο σκληρή. Προσπάθησα να γίνω λίγο πιο εγωίστρια για μένα γιατί κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται ένα σημείο που λες ότι πρέπει να παλέψω μόνο για μένα. Τα κορίτσια που επέζησαν είναι δίπλα μου, είμαστε φίλες ακόμα».