Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ: «Αστακός» γύρω από τον Αυγενάκη που φθάνει το απόγευμα στην Πάτρα | dete

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ: «Αστακός» γύρω από τον Αυγενάκη που φθάνει το απόγευμα στην Πάτρα

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας σήμερα και αύριο στην Πάτρα καθώς φθάνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα… το πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλος από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Και καθώς δεν έχει κωπάσει ακόμη ο θόρυβος αλλά και οι διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές (Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) για το γνωστό θέμα της συνιδιοκτησίας και την ψήφιση της τροπολογίας, η αστυνομία καλείται… να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να δημιουργήσει έναν «αστακό» μέτρων γύρω από τον υφυπουργό!

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Αυγενάκης έχει προσκληθεί από τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ  Νίκο Παπαδημάτο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, για την  εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Αθλητικού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι και φυσικά θα την τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν αθλήτριες και αθλητές της Πάτρας για τις διακρίσεις τους το 2019. Όμως ο κ. Αυγενάκης θα βρίσκεται εδώ και το Σάββατο. Θα παραστεί στην διάρκεια εκδήλωσης για μετονομασία του «κλειστού γυμναστηρίου» στο Κουκούλι σε «Κλειστό Γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος»!

 

Και εκεί εκτιμάται πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Αυτό που φοβάται η αστυνομία είναι περισσότεροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθώς είναι αυτοί που εκφράζουν την μεγαλύτερη διαμαρτυρία κάτι που φάνηκε και από τις επιθέσεις στα γραφεία δύο βουλευτών της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σύνδεσμο φιλάθλων στην Πάτρα ο οποίος μάλιστα έχει έντονη δραστηριότητα. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι βέβαιο πως οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα θελήσουν να διαμαρτυρηθούν έστω και μόνο με την εκφώνηση κάποιων συνθημάτων.

 

Η αστυνομία έχει σχεδιάσει το πώς θα κινηθεί, ενώ θα υπάρξουν και προληπτικά μέτρα ώστε να αποπτραπεί κάθε ομαδική κίνηση στα σημεία που θα βρίσκεται ο υφυπουργός, είτε από οπαδούς του ΠΑΟΚ είτε ακόμη και από οπαδούς του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε ότι ακόμη και μετά την ψήφιση της τροπολογίας η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε και δημόσια ανέφερε πως… όλη η Ελλάδα γνωρίζει τι συνέβη με την επίμαχη τροπολογία.