Η απάντηση της Νένας Χρονοπούλου μετά το άθλιο και υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε για το γιο της | dete

Η απάντηση της Νένας Χρονοπούλου μετά το άθλιο και υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε για το γιο της

Αγνωστος έστειλε μήνυμα στην Νένα Χρονοπούλου χρησιμοποιώντας άθλιες και υβριστικές φράσεις για τον γιο της Χρήστο, που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Η ηθοποιός, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook, έδωσε το όνομα του δημόσια και έγραψε: «Καλημέρα σας υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι… Δυστυχώς, το προφίλ του είναι αληθινό. Μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο» ποστάροντας το προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Η Νένα Χρονοπούλου θέλησε να απαντήσει και να στείλει ένα μήνυμα σε αυτόν τον άνθρωπο που της έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα. «Για να τελειώνουμε με τον "άρρωστο" αδιάγνωστο που εύχεται να "πεθάνει" το παιδί μου, έχω να του πω δύο λόγια για να ισιώσει...

Ο Χρήστος πέθανε και αναστήθηκε 10 φορές όταν ήταν μόνο 850 γραμμάρια, διασωληνωμένος σε μία θερμοκοιτίδα, περπάτησε και σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο, όταν μας έλεγαν πως θα μείνει για πάντα εκεί.

Μάσησε μετά από χρόνια με πείσμα γιατί πονούσε κάθε φορά που έπρεπε να καταπιεί σκληρή τροφή από την πολλή διασωλήνωση...

Μίλησε, όταν πιστεύαμε πως είχαν χαθεί οι ελπίδες... Και σήμερα μπορεί και χαμογελάει, αγκαλιάζει, φιλάει όλο τον κόσμο και χορεύει επειδή έχει πάρει αγάπη και αποδοχή και από εμάς αλλά και από όλους όσους τον γνωρίζουν...

Ο Χρήστος είναι το παιδί εκείνο που μπήκε στις καρδιές των ανθρώπων γιατί η αναπηρία του κατάφερε να βάλει τη διαφορετικότητα σε πρώτο πλάνο μέσα από το θαύμα της αγάπης και της αποδοχής προς αυτή.

Ο Χρήστος με έκανε ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ, που δεν ξέρει τι θα πει κακία και που η αγνότητά του ξεχυλίζει από καθε κύτταρο του κορμιού του.

Και όσο και να εύχεσαι εσύ να πεθάνει ο Χρήστος, έχω να σε πληροφορήσω πως δυστυχώς για εσένα κάποιος άλλος αποφασίζει γι' αυτό, είναι ο ίδιος που αποφάσισε πριν από 15 χρόνια πως θα του χαρίσει τη ζωή... ΘΕΟ τον λέμε και όσοι πιστεύουμε σ' Αυτόν ξέρουμε πως τις ευχές σου είναι αδύνατο να τις ακούσει γιατί η δική του επιθυμία μας έχει χαρίσει έναν "ΑΓΓΕΛΟ" που λίγοι έχουν την τύχη να υπηρετήσουν...

Σου εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά... Γιατί ο Χρήστος μου έχει γίνει και αυτό δε μπορεί να το αλλάξει καμία κατάρα... Κρίμα που κάποιος δε σε φρόντισε τότε που θα μπορούσες και εσύ να αλλάξεις τη μοίρα σου...» έγραψε η ηθοποιός.