Η απάντηση της αναδόχου εταιρείας για την σιδηροκατασκευή στο 10ο Νηπιαγωγείο

14.09.2020 / 6:41
glaraki-1

Η ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας, στο θέμα για την ανησυχία των γονιών του 10ου Νηπιαγωγείου: “Σε συνέχεια του συνημμένο άρθρου που δημοσιεύσατε με ημερομηνία 12/09/2020, κρίνοντας και κατακρίνοντας τόσο την αναθέτουσα αρχή του έργου, όσο και την ανάδοχο εταιρεία, για αμέλεια, αδιαφορία, απραξία, σας απαντώ για την κάθε ανακρίβεια ξεχωριστά: 

  1. Η σιδηροκατασκευή / σκαλωσιά, που έχει τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου, είναι απαραίτητη ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες που αναφέρονται στην μελέτη του έργου. Ωστόσο, πριν την έναρξη των εργασιών  (κατασκευή θερμοπρόσοψης – μόνωσης ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευής), απαιτείται να προηγηθεί ο κατάλληλος έλεγχος της υφιστάμενης κατάστασης, και ο οποίος είναι σε εξέλιξη.. 
  2.  Η Δ/νση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του 10ου Νηπιαγωγείου, έπειτα από διεξοδική αυτοψία επί τόπου του έργου-σχολείου με την αναθέτουσα αρχή και τον ανάδοχο, έχει έρθει σε συμφωνία σχετικά με την αλλαγή της εισόδου των νηπίων. Συγκεκριμένα η είσοδος στην πλευρά του σχολικού κτιρίου που έχει ανεγερθεί σκαλωσιά, θα καταργηθεί τουλάχιστον για το διάστημα των εργασιών και η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται από διαφορετική είσοδο υποδεδειγμένη από την Δ/νση του σχολείου.  
  3.  Ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα είναι προσβάσιμος για τα παιδιά, καθ’ ολη τη διάρκεια των εργασιών,και θα προαυλίζονται σε άλλο χώρο και σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Δ/νσης του σχολείου . Για τον λόγο αυτόν, οι παρεμβάσεις που απαιτούνται σύμφωνα πάντα με τη μελέτη, σε χώρους που είναι αναπόφευκτη η παραμονή των παιδιών, θα εκτελούνται ΜΟΝΟ σε περιόδους αργιών/διακοπών” αναφέρει η εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Αφροδίτη Στράτου. 


Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα