Η απάντηση της αναδόχου εταιρείας για την σιδηροκατασκευή στο 10ο Νηπιαγωγείο

14.09.2020 / 6:41
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
glaraki-1

Η ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας, στο θέμα για την ανησυχία των γονιών του 10ου Νηπιαγωγείου: “Σε συνέχεια του συνημμένο άρθρου που δημοσιεύσατε με ημερομηνία 12/09/2020, κρίνοντας και κατακρίνοντας τόσο την αναθέτουσα αρχή του έργου, όσο και την ανάδοχο εταιρεία, για αμέλεια, αδιαφορία, απραξία, σας απαντώ για την κάθε ανακρίβεια ξεχωριστά: 

  1. Η σιδηροκατασκευή / σκαλωσιά, που έχει τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου, είναι απαραίτητη ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες που αναφέρονται στην μελέτη του έργου. Ωστόσο, πριν την έναρξη των εργασιών  (κατασκευή θερμοπρόσοψης – μόνωσης ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευής), απαιτείται να προηγηθεί ο κατάλληλος έλεγχος της υφιστάμενης κατάστασης, και ο οποίος είναι σε εξέλιξη.. 
  2.  Η Δ/νση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του 10ου Νηπιαγωγείου, έπειτα από διεξοδική αυτοψία επί τόπου του έργου-σχολείου με την αναθέτουσα αρχή και τον ανάδοχο, έχει έρθει σε συμφωνία σχετικά με την αλλαγή της εισόδου των νηπίων. Συγκεκριμένα η είσοδος στην πλευρά του σχολικού κτιρίου που έχει ανεγερθεί σκαλωσιά, θα καταργηθεί τουλάχιστον για το διάστημα των εργασιών και η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται από διαφορετική είσοδο υποδεδειγμένη από την Δ/νση του σχολείου.  
  3.  Ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα είναι προσβάσιμος για τα παιδιά, καθ’ ολη τη διάρκεια των εργασιών,και θα προαυλίζονται σε άλλο χώρο και σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της Δ/νσης του σχολείου . Για τον λόγο αυτόν, οι παρεμβάσεις που απαιτούνται σύμφωνα πάντα με τη μελέτη, σε χώρους που είναι αναπόφευκτη η παραμονή των παιδιών, θα εκτελούνται ΜΟΝΟ σε περιόδους αργιών/διακοπών” αναφέρει η εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Αφροδίτη Στράτου. 


Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα