Η ακτιβίστρια που σοκάρει τον πλανήτη ποζάροντας ολόγυμνη! | dete

Η ακτιβίστρια που σοκάρει τον πλανήτη ποζάροντας ολόγυμνη!

Η Μαρίζα Παπέν είναι το μοντέλο του Playboy από το Βέλγιο, το οποίο ταξιδεύει ανά τον κόσμο και προκαλεί με τις γυμνές φωτογραφίσεις της. Εχει συλληφθεί και φυλακιστεί επειδή έχει φωτογραφηθεί γυμνή στο τείχος της Ιερουσαλήμ αλλά και στην Αγια Σοφιά της Κωνσταντινούπολης, καθώς με αυτό τον τρόπο λέει πως προασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία έκφρασης.

Τώρα, το διεθνές μοντέλο και ακτιβίστρια, εφιστά την προσοχή στην κλιματική αλλαγή με έναν πραγματικά έξυπνο τρόπο: ποζάροντας γυμνή στην φύση της Ισλανδίας για το ημερολόγιο της για το 2020. Ευτυχώς, αυτή την φορά η γυμνή της παρουσία στην άγρια φύση δεν ενόχλησε κανέναν.

Σύμφωνα με την ίδια, το ημερολόγιο έγινε μήνες αφότου έφυγε από την Ισλανδία και μάλιστα αναφέρει ότι επανεξέτασε όλες τις γυμνές της φωτογραφίες, και δεν ξέρει τον λόγο, αλλά επέλεξε αυτές που κυρίως κρύβει το πρόσωπο της.

Η Μαρίζα γεννήθηκε στην Αμβέρσα και είναι το μεγαλύτερο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Σπούδασε Μάρκετινγκ, ωστόσο η ζωή της άλλαξε όταν ένας φωτογράφος την πλησίασε μια μέρα σε ένα μαγαζί και της είπε ότι έχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο και ότι θα ήθελε πολύ να την φωτογραφίσει. Τελικά γνώρισε έναν νέο κόσμο, ενώ μαγεύτηκε από τις γυμνές φωτογραφίες του Νιούτον.

Όσον αφορά το νέο της ημερολόγιο, αποφάσισε να παράγει μόνο 100 κομμάτια, τα οποία έχουν ήδη γίνει sold out.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Παπέν παρακάτω:

Περισσότερες πληροφορίες στην προσωπικής της ιστοσελίδα marisapapen.com