Η Αιγιώτισσα Ντορέτα Παπαδημητρίου με μαγιό | dete

Η Αιγιώτισσα Ντορέτα Παπαδημητρίου με μαγιό

H Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαύρο μαγιό και για ακόμη μια φορά αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της για το καλλίγραμμο κορμί της.

Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz και σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αγαπάει την σωστή διατροφή και την άσκηση κάτι που φαίνεται αφού είναι πάντα fit και σε πολύ καλή φόρμα. Ετσι ένα από τα πολύ δυνατά της σημεία είναι το καλλίγραμμο και απίστευτα γυμνασμένο κορμί της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει πάνω από 500 χιλιάδες θαυμαστές και followers στο Instagram τους οποίους δεν απογοητεύει ποτέ και μοιράζεται καθημερινά μαζί τους φωτογραφίες και στιγμές από την ζωή της. Αυτή τη φορά η Nτoρέττα δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας το πιο hot μαγιό του καλοκαιριού που θα γίνει sold out.

«Θα ήταν ωραία αν αυτό πίσω ήταν θάλασσα. Αλλά, αφού έχουμε το μαγιό, είναι θέμα χρόνου» σημείωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο προφίλ της στο Instagram. Το ολόσωμο μαγιό της είναι με έναν ώμο και αφήνει ακάλυπτο το μέρος της κοιλιάς.