Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με το Νίκο Μουτσινά στην παράσταση «Οι Από Πάνω» | dete

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με το Νίκο Μουτσινά στην παράσταση «Οι Από Πάνω»

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Αυτό είναι το θέμα της νέας κωμωδίας με τίτλο «Οι Από Πάνω» που θ’ ανέβει στο θέατρο Πειραιώς 131 στην Αθήνα.

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του αεικίνητου Νίκου Μουτσινά, η προηγούμενη παράσταση του οποίου «Κόκο Μπλόκο» παίχθηκε και στην Πάτρα στο Αρχαίο Ωδείο τον περασμένο Ιούλιο με επιτυχία.

Στην παράσταση «Οι Από Πάνω» θα παίξει και η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ως γνωστό κατάγεται από το γειτονικό Αίγιο.

Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέτα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης).

Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα!!!

Οι από πάνω είναι μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης..., όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη

Δημόσιες σχέσεις/Προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα.

Θέατρο: Πειραιώς 131, τηλ: 210 - 3426802

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Δημήτρης & Θοδωρής Μαροσούλης.

*Η έναρξη των παραστάσεων έχει οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου 2016.