Ημερίδα Horizon Europe στο Πανεπιστήμιο Πατρών | dete

Ημερίδα Horizon Europe στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Χρηματοδοτήσεις για την έρευνα Horizon 2020 & η νέα πραγματικότητα στο Horizon Europe».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενημερώσεων που διενεργούν τα Εθνικά Σημεία Επαφής και θα διεξαχθεί την Τρίτη, 26.11.2019 και ώρα 12:00μ, στην Αίθουσα Τελετών  «Οδυσσέας Ελύτης» (Κτίριο Πρυτανείας, 1ος όροφος).

Με το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει matchmaking session μεταξύ ακαδημαϊκών μελών και τοπικών εταιριών, για την διερεύνηση της από κοινού συμμετοχής σε προγράμματα Η2020 στο πεδίο Blue Growth (Blue Economy & Green Sea Mobility). Ειδικότερα, θα υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης με εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε:  α) logistics, β) transport, γ) energy, δ) environmental safety, στο πλαίσιο εφαρμογής των παραπάνω προτεραιοτήτων.

Όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις, παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στην ηλ. διεύθυνση: [email protected], έως αύριο Παρασκευή, 22.11.2019, αναφέροντας το πεδίο ενδιαφέροντος.