ΠΑΤΡΑ: Ημερίδα για την αγορά κρέατος | dete

ΠΑΤΡΑ: Ημερίδα για την αγορά κρέατος

Το περιοδικό της αγοράς κρέατος MEAT PLACE από το 2010 που εκδόθηκε πάντοτε στηρίζει έμπρακτα τον επαγγελματία κρεοπώλη, τον παραγωγό, τον κτηνοτρόφο και γενικότερα όλους τους ανθρώπους που εργάζονται γύρω από συναφείς τομείς του κρέατος και των προϊόντων του.
Το 2013 το περιοδικό και μια δυνατή ομάδα συνεργατών του, ένωσαν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους, διοργάνωσαν μια σειρά ενημερωτικών ημερίδων, το 1ο MEAT PLACE TOUR και επισκέφτηκαν μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος!
Οι ημερίδες αυτές απευθύνονταν στα κρεοπωλεία, στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, στις βιοτεχνίες, στις βιομηχανίες, στους παραγωγούς και στους κτηνοτρόφους. Σημείωσαν τεράστια επιτυχία και είχαν την πλήρη αποδοχή των επαγγελματιών που έσπευσαν να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα που διέπουν τον κλάδο τους.
Έτσι η ομάδα του περιοδικού και όλο το επιτελείο της o.mindcreatives, εκδότριας εταιρείας, αποφάσισαν να βρεθούν και πάλι στο πλευρό των επαγγελματιών, να τους συναντήσουν από κοντά στον τόπο τους και μέσω νέων ενημερωτικών ημερίδων να τους παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στο επάγγελμά τους.
Δεύτερος σταθμός θα είναι η Πάτρα και η δεύτερη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα). Ώρα προσέλευσης: 10.00 π.μ.