ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Επίθεση στην δημοτική αρχή Πάτρας για τα πανό του ΚΚΕ | dete

ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Επίθεση στην δημοτική αρχή Πάτρας για τα πανό του ΚΚΕ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος στην καταγγελίας του και το φωτορεπορτάζ που την ακολουθεί: «Αρχές Αυγούστου! Κατακαλόκαιρο! Στα μέσα της όποιας τουριστικής περιόδου και η Πλατεία Γεωργίου, η πλατεία σύμβολο της πόλης, στα χειρότερά της!

Δήμος και ΚΚΕ την έχουν καταστήσει διαχρονική «έκθεση» κάθε λογής αφισών και πανό! Μερικά εξ’ αυτών είναι εκεί, ήδη από το Μάρτη! Κανείς απ’ αυτούς που τα τοποθέτησαν δε νοιάστηκε να τα μαζέψει, πέντε μήνες μετά!

Άλλα προπαγανδίζουν εκδηλώσεις, που θα γίνουν στα τέλη Σεπτέμβρη. Αναρτήθηκαν, για να μείνουν εκεί, δυο μήνες πριν! Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, πάνω στο Δημοτικό Θέατρο, πάνω στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, πάνω σε κάθε φανοστάτη.

Παντού! Απέραντη κουρελαρία! Κάποιοι, αυτό το θεωρούν πολιτική επικοινωνία… Δε θα σταθώ στο πολιτικό του θέματος. Αλλά, καλοί μου άνθρωποι, σε όλα αυτά υπάρχει και μια αισθητική διάσταση.

Η εικόνα που αντικρίζει κάποιος στην κεντρική πλατεία της Πάτρας δεν περιποιεί τιμή ούτε στην πόλη, ούτε στον Δήμο, ούτε στο Κόμμα. Ένα ρέλι, στις λινάτσες του φεστιβάλ της ΚΝΕ, δε θα ’βλαπτε… Έλεος!!!»

 

2