Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί | dete

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέχρι να κλείσει τη συνεργασία της με τον Alpha ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν πολλά. Από το σε ποιο κανάλι θα πάει μέχρι ότι θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη. Τελικά το όμορφο μοντέλο θα έχει τι δική του εκπομπή αλλά ακόμα το κανάλι δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το τι θα δουν οι τηλεθεατές. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Enjoy και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη που φέτος μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες κάνει παύση για πρώτη φορά από την TV.

Ηλιάνα… ήρθε η ώρα ! Τι μας ετοιμάζεις;
Ναι ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου η αν θα είμαι στην πρωινή, μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη , θα σπαρταράει που λέμε…

Τελικά το GNTM ήταν το εφαλτήριο για εσένα…
Ναι, το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο Star, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με την μόδα.

Πως έγινε η πρόταση από τον Alpha;
Έγιναν πολλές προτάσεις από τον ΣΚΑΙ, το Mega αλλά τελικά με κέρδισε ο Alpha. Είναι πάρα πολύ όμορφο για ένα νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια και οι ιθύνοντες των σταθμών. Σημαντικά στελέχη στο χώρο που γνωρίζουν την αγορά είδαν ότι η τηλεόραση, θέλει μια αλλαγή, νέα πρόσωπα. για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Να δανειστώ την λέξη έτοιμη. Είσαι έτοιμη για να ηγηθείς σε ένα ζωντανό πρόγραμμα να είσαι η κεντρική παρουσιάστρια. Γιατί ήσουν μέχρι πρότινος το μέλος μιας κριτικής επιτροπής… Πολλοί θα πουν να η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη όταν θα σε δουν στην μεσημεριανή ζώνη.
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια! Από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή έχει κάνει μια τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι δεν νιώθω έτοιμη, γιατί έχω τα συγκαλά μου. Εμπιστεύομαι όμως το κανάλι, την ομάδα μου, την παραγωγή που πάμε να δημιουργήσουμε. Ναι, έχω άγχος, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος. Είμαι έτοιμη να πάω στην αφετηρία.