Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξώφυλλο στο BHMAgazino | dete

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εξώφυλλο στο BHMAgazino

Εντελώς αιφνίδια ήταν η αναστάτωση που προκάλεσε η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ελλάδας πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Το όμορφο μοντέλο εντυπωσίασε το κοινό που διψούσε για νέα, λαμπερά πρόσωπα από μια θέση στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς «Greece’s Next Top Model». Η γεννημένη στην Πάτρα Σταρ Ελλάς του 2011 ανακηρύχθηκε μάλιστα λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο της στο πρόσωπο που έψαξαν πιο πολύ οιέλληνες χρήστες της Google για ολόκληρο το 2018.
Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια καθημερινή εκπομπή στον Alpha ‒ για την παρουσίαση της οποίας φημολογείται ότι έχει υπογράψει ένα ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, βρήκε χρόνο να φωτογραφηθεί μεμαγιό και στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».
Ο Γιώργος Νάστος μίλησε μαζί της για τα παιδικά της καλοκαίρια, για την προετοιμασία του πολυαναμενόμενου εγχειρήματός της, για τις φιλοδοξίες και τα όνειρά της. Οσον αφορά την πολυσυζητημένη σχέση της με τον ράπερ SNIK
δήλωσε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Μια αληθινή σχέση δεν μπορεί να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τον άνθρωπό σου θέλεις να βγεις μια βόλτα, θα πάτε μαζί στο σουπερμάρκετ ή για να αγοράσετε κάτι για το σπίτι, θα χρειαστεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον σε δραστηριότητες που αναγκαστικά γίνονται δημόσια. Δεν θα ήθελα ποτέ οι αντιδράσεις των άλλων να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας».