ΗΛΕΙΑ:  Ο δράστης πυροβολούσε το σπίτι του γείτονα στα “τυφλά” – Απο θαύμα δεν είχαμε νεκρούς | dete

ΗΛΕΙΑ:  Ο δράστης πυροβολούσε το σπίτι του γείτονα στα "τυφλά" - Απο θαύμα δεν είχαμε νεκρούς

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα Σαβάλια. Πρωταγωνιστής ένας 29χρονος ο οποίος επιτέθηκε πυροβολώντας αδιακρίτως στο σπίτι 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο δράστης συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος που είναι γείτονας του θύματος, βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν το θύμα με την οικογένειά του και τα μικρά παιδιά του. Απλό καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς πυροβολώντας στα «τυφλά» προς το κτίριο, τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα και τραυμάτισαν τον 41χρονο στο χέρι την πλάτη και το κεφάλι. Την ώρα των πυροβολισμών το θύμα άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του και έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν.

Όταν κόπασε η μανία του δράστη κατάφεραν να βγουν έξω, και ο 41χρονος να μεταβεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας στον συγκεκριμένο οικισμό που διαμένουν ΡΟΜΑ και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος χτύπησε και τη σύζυγό του, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη μια τα ξημερώματα οι άνδρες της Ασφάλειας μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις, συνέλαβαν το δράστη μετά από ενέδρα που του έστησαν, ενώ βρήκαν και το όπλο της επίθεσης, το οποίο ήταν κλεμμένο πριν λίγες ημέρες από τα Καβάσιλα. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής κ.α.