Ζοζέ Μουρίνιο: Αποφάσισε να μιλήσει για την όμορφη γιατρό της Τσέλσι | dete

Ζοζέ Μουρίνιο: Αποφάσισε να μιλήσει για την όμορφη γιατρό της Τσέλσι

Ο οξύθυμος προπονητής των Μπλε απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο η όμορφη γιατρός της Τσέλσι αυτή την Κυριακή - «Ο πάγκος είναι δική μου ευθύνη», τόνισε στους δημοσιογράφους ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αντιμετώπισε σήμερα για πρώτη φορά τους δημοσιογράφους, μετά το επεισόδιο που έγινε το περασμένο Σάββατο με τον ίδιο και την όμορφη γιατρό της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος προπονητής να διώξει από τον πάγκο και να υποβιβάσει την Καρνέιρο.

Ο Μουρίνιο έδωσε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Cobham και βρέθηκε αντιμέτωπος με τις σκληρές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όπως επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος. Ερωτήσεις που αφορούσαν τον υποβιβασμό της πρώτης γιατρού της ομάδας, Εύας Καρνέιρο και του φυσιοθεραπευτή, Τζον Φιρν.

Ο προπονητής της Τσέλσι διευκρίνισε ότι στον αγώνα της Κυριακής με την Μάντσεστερ Σίτι η γοητευτική γιατρός Εύα Καρνέιρο και ο φυσιοθεραπευτής, Τζον Φιρν, δεν θα βρίσκονται στον πάγκο, αλλά ο γιατρός Paco Biosca με την ιατρική ομάδα του, που αποτελείται από γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και μασέρ, θα αντικαθιστά την Καρνέιρο. Ο Μουρίνιο ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο πάγκος είναι δική του ευθύνη και κάθε εβδομάδα αυτός είναι που παίρνει αποφάσεις για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο, αλλά, υποστήριξε ότι δεν αποκλείει η Καρνέιρο να καθίσει ξανά στον πάγκο σε μελλοντικά παιχνίδια.

«Ο Τζον Φιρν και η δόκτωρ Καρνέιρο δεν θα είναι στον πάγκο αυτή την Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι στο μέλλον», υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε με νόημα στην καλή σχέση που έχει με την ιατρική ομάδα του Paco Biosca. Όσο για τις διαφωνίες με την Καρνέιρο ο Μουρίνιο μίλησε γενικά για τις διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στην ομάδα και τόνισε ότι: «οι διαφωνίες μέσα στην ομάδα είναι απαραίτητες και λειτουργούν προς όφελος της ομάδας για την βελτίωσή της».

Ο  Ζοζέ Μουρίνιο, έγινε έξαλλος με την 41χρονη γιατρό, όταν το περασμένο Σάββατο, στον πρώτο αγώνα της Premier League με την Σουόνσι, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά τα τελευταία λεπτά του αγώνα για να βοηθήσει τον τραυματισμένο Βέλγο ποδοσφαιριστή Εντέν Αζάρ. Η Καρνέιρο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον φυσιοθεραπευτή, Τζον Φιρν, που δεν γλίτωσε, ούτε αυτός, από τα πυρά του Μουρίνιο.

Ο προπονητής της Τσέλσι εξοργίστηκε με την γιατρό της ομάδας του, επειδή σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο παίκτης που δέχεται ιατρική φροντίδα θα πρέπει να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο και να εισέρχεται σε αυτόν ξανά μόνο μετά από άδεια του διαιτητή σε κάποια διακοπή του αγώνα. Μετά από αυτό ο Πορτογάλος προπονητής υποβίβασε την γοητευτική γιατρό, της απαγόρευσε να κάθεται στον πάγκο, να βρίσκεται στους αγώνες ή να συνοδεύει την ομάδα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, ενώ της επέτρεψε να εργάζεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Cobham.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μουρίνιο ο Αζάρ δεν ήταν τραυματισμένος, αλλά, απλά «κουρασμένος» και γι' αυτό έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.