Ζηλευτό στιλ στην τρίτη ηλικία: Γιαγιάδες σαν 20χρονες fashion bloggers – ΦΩΤΟ | dete

Ζηλευτό στιλ στην τρίτη ηλικία: Γιαγιάδες σαν 20χρονες fashion bloggers - ΦΩΤΟ

Υμνεί το στυλ στις κυρίες της τρίτης ηλικίας και τις φωτογραφίζει στο δρόμο ή στο στούντιο του.

Πρόκειται για τον Ari Seth Cohen, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και έχει σύνθημα του για τη ζωή, «ο τρόπος που ντυνόμαστε, θα πρέπει να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας δίνει χαρά».

Ο ίδιος έχασε πριν 8 χρόνια την πολυαγαπημένη του γιαγιά, που θαύμαζε για το μοναδικό στυλ της και αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με αντίστοιχες περιπτώσεις γυναικών, που δεν διστάζουν να φορέσουν ένα λεοπάρ πανωφόρι, παρότι βρίσκονται στο φάσμα των λεγόμενων, ηλικιωμένων.

Ο Cohen μάζεψε τις πιο δυνατές του φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Advanced Style: Older and Wiser», το οποίο ήδη κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «Power House Books».

«Επέλεξα τους άνδρες και τις γυναίκες που έπιανε το μάτι μου από την πρώτη στιγμή», εξηγεί ο φωτογράφος. «Κι αυτό, με κριτήριο την κομψότητά τους, την αύρα που εξέπεμπαν, το βαθμό που ένιωσα ότι μπορούσα να τους εμπιστευτώ. Περισσότερο από στυλ, έψαχνα προσωπικότητες με ενθουσιασμό για τη ζωή, δημιουργικότητα και ανεξάντλητη αισιοδοξία» σημειώνει στο άλμπουμ του και τονίζει ότι από δω και πέρα θα ασχοληθεί με κομψούς παππούδες, για το επόμενο βιβλίο του.