ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ VS Μαζωνάκης: Nέα κόντρα καλλιτεχνών που ξεκίνησαν από την Πάτρα | dete

ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ VS Μαζωνάκης: Nέα κόντρα καλλιτεχνών που ξεκίνησαν από την Πάτρα

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει, όπως φαίνεται στην ελληνική σόουμπιζ. Πρωταγωνιστές ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Ζαχαράτος: Εστειλα μήνυμα στον Μαζωνάκη και δεν μου απάντησε

Την αποκάλυψη για την κόντρα έκανε ο ίδιος ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας στο περιοδικό People. «Τον Γιώργο Μαζωνάκη τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω. Από ένα σημείο και μετά ενοχλήθηκε με τη σάτιρα που έκανα. Μάλιστα του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή άλλα το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα και για να είμαι ειλικρινής τα περιμένω όλα από τους ανθρώπους. Τίποτα δεν με ξαφνιάζει», ανέφερε ο γνωστός περφόμερ.

Μαζωνάκης: Δεν έχω λάβει ποτέ τέτοιο μήνυμα
Η απάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη ήρθε μέσω της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής μεταξύ άλλων και για την κόντρα του με τον Τάκη Ζαχαράτο. «Δεν αναφέρομαι σε άλλα ονόματα όταν έχει να κάνει με θέματα συγκρούσεων. Πλέον δεν είναι προσωπικό, έχει γίνει θέμα σε όλη την Έλλαδα. Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει υπάρξει φίλος χρόνια. Αυτά τα πράγματα και ό,τι ζούμε είναι μεταξύ φίλων. Δεν είναι καλό να συζητάμε για τα προσωπικά μας για ό,τι μας έχει πειράξει ή δεν μας έχει πειράξει ή ό,τι άλλο μέσω των media. Δε μου φαίνεται απίθανο να συνυπάρξουμε σε κριτική επιτροπή. Δεν έχω πάρει κανένα μήνυμα εγώ τέτοιο, για αυτό που λέτε. Για τα υπόλοιπα είμαστε πάντα με την καλή σκέψη και είμαστε πάντα θετικοί άνθρωποι, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.