ζίτζι Χαντίντ: Πανέμορφη στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue | dete

ζίτζι Χαντίντ: Πανέμορφη στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue

Ότι κάνει η Τζίτζι Χαντίντ είναι θέμα και μάλιστα μεγάλο. Το τοπ μόντελ φωτογραφήθηκε για τη βραζιλιανική Vogue και μας ενημέρωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. H καλλονή από την Παλαιστίνη γεννήθηκε το 1995 και το πραγματικό της όνομα είναι Jelena Noura Hadid. Εχει έναν αδελφό 17 ετών και μια αδελφή την Μπέλα, επίσης μοντέλο, 19 ετών.

Παιδιά ενός πλούσιου μεσίτη Παλαιστίνιου (ο οποίος είναι διάσημος ο ίδιος0 και της  Yolanda Foster, Ολλανδικής καταγωγής, μοντέλο της δεκαετίας 1980 και πρόσωπο-κλειδί στην τηλεοπτική σειρά The Real Housewives of Beverly Hills. Αυτή η οικογένεια παλαιστινιακής καταγωγής είναι διάσημη στο Χόλιγουντ, περίπου όσο και ο Καρντάσιαν.

Στον λογαριασμό της στο Instagram η Τζίτζι Χαντίντ έχει περί τα 43 εκατομμύρια ακολούθους αφού οι φαν της ακολουθούν όχι μόνο την εντυπωσιακή της πορεία αλλά και τους διάσημους φίλους της, όπως η Κένταλ Τζένερ, Τέιλορ Σουίφτ.

Η εντυπωσιακή νεαρά έχει ύψος 1.78 και ζυγίζει 57 κιλά, πολλά για το επάγγελμά της. Πριν από τρία χρόνια είχε γίνει χαμός με σχόλια που είχε ακούσει για τα κιλά της, μετά την Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η ίδια δεν είχε αφήσει τίποτα να πέσει κάτι και είχε απαντήσει με μια επιστολή:

«Ναι, έχω στήθος, έχω κοιλιά, έχω οπίσθια, έχω μπούτια και δεν ζητάω χάρη από κανέναν. Φοράω ρούχα κανονικού μεγέθους. Τα άγρια σχόλια που μου στέλνετε δεν μου δίνουν κίνητρο να αλλάξω σώμα, ούτε να αρνηθώ τις προτάσεις των σχεδιαστών που μου προτείνουν να φορέσω τα ρούχα τους στην πασαρέλα Τόσοι πολλοί άνθρωποι σχολίασαν πολύ γρήγορα, πολύ αρνητικά τον τελευταίο μήνα. Ναι, οι επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχονται κατά 99% από ανθρώπους, που δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Είμαι άνθρωπος και δεν πρόκειται να πω ψέματα. Άφησα αυτήν την αρνητικότητα να με επηρεάσει λίγο…».