Ζάκυνθος: Δύο μοτοσικλετιστές πυροβόλησαν νεαρό στο Ι.Χ. του | dete

Ζάκυνθος: Δύο μοτοσικλετιστές πυροβόλησαν νεαρό στο Ι.Χ. του

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή Μπόχαλη της Ζακύνθου, όταν δύο μοτοσικλετιστές ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον οδηγό του μπροστά στα μάτια δεκάδων μαρτύρων, οι οποίοι δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 6.30 το απόγευμα, όταν οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανές και φορούσαν κράνη, έκλεισαν με κινηματογραφική ταχύτητα τον δρόμο σε διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο προς τις Βαρρές, με οδηγό έναν νεαρό και τον εξάδελφό του στη θέση του συνοδηγού.

Οπως ανέφεραν αργότερα στους αστυνομικούς οι αυτόπτες μάρτυρες, χωρίς να πουν το παραμικρό οι δράστες έβγαλαν όπλο, πυροβόλησαν τον οδηγό στον ώμο και αμέσως μετά ανέβηκαν ξανά στη μηχανή τους και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο της Ζακύνθου, όπου παραμένει για νοσηλεία έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου που έχουν αναλάβει την υπόθεση διεξάγουν έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και να διευκρινίσουν τα ακριβή αίτια της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του νεαρού οδηγού. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών και έτσι θεωρούν ότι η κατάθεση που θα δώσει το θύμα θα τους οδηγήσει σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.