"Εφυγε" από τη ζωή ο Παναγιώτης Δελημήτσος

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου για τον θάνατο του τέως Υφυπουργού και πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Δελημήτσου.

Όπως αναφέρει, «μας γεμίζει με βαθιά λύπη ο απρόσμενος θάνατος του πρώην Υφυπουργού  και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Δελημήτσου.

Για μας τους νεώτερους, θα αποτελεί παράδειγμα, το ήθος, η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα που τον διέκρινε.

Εκφράζω ολόψυχα τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και το χώμα που θα τον σκεπάσει ας είναι ελαφρύ.

Καλό ταξίδι…».

Ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής Παναγιώτης Δελημήτσος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης 3 Νοεμβρίου 2015, σε ηλικία 76 ετών.

Ο Παναγιώτης Δελημήτσος διετέλεσε για τέσσερα χρόνια βουλευτής (1989-1993) ενώ επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη διετέλεσε και υφυπουργός Οικονομικών (11 Απριλίου 1990 - 8 Αυγούστου 1991).

Επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Εθνικής οδοποιίας.

Τα αίτια θανάτου του όπως αναφέρει το newsbomb.gr, οφείλονται σε εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Συλλυπητήρια δήλωση Μεϊμαράκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Δελημήτσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω την θλίψη μου για την αιφνίδια απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Δελημήτσου. Υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια την Παράταξη, το δημόσιο βίο και την Πατρίδα μας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Επίσης τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης καθώς και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.