Ευαγγελία Νάτσκου: "Να βοηθήσω τον Έσπερο/ΑΟΠΑ και να στελεχώσω την εθνική παγκορασίδων"

Η Ευαγγελία Νάτσκου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο τουρνουά «Δημήτρης  Σεϊτανίδης» αφού αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και είχε πολύ καλή παρουσία. Η νεαρή αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Έσπερου/ΑΟΠΑ βρίσκεται από προχθές στο Τσοτύλι Κοζάνης και συμμετέχει στο τουρνουά «Π Καπαγέρωφ» που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Είναι μια επιβράβευση για την ίδια αλλά και για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Έσπερου/ΑΟΠΑ.

Η ίδια μιλώντας για την επιτυχία της στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της αλλά και για την παρουσία της στο τουρνουά «Π Καπαγέρωφ» τόνισε « Το τουρνουά «Δημήτρης  Σεϊτανίδης» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πρώτιστα για την ομάδα μου και ύστερα ια μένα προσωπικά  Ήταν μια δοκιμασία για εμάς καθώς δεν έχει αρχίσει  ακόμα το πρωτάθλημα και κύριος στόχος είναι η προετοιμασία για αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μου κ Κώστα Μαρλαφέκα που διοργάνωσε το τουρνουά αυτό για εμάς αφού πρώτη φορά έγινε σε επίπεδο κορασίδων.  Όσον αφορά την ανάδειξη μου ως πρώτη σκόρερ χάρηκα πολύ, ήταν μια έκπληξη για μένα αφού το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό αλλά φυσικά είναι μια συλλογική προσπάθεια και όχι καθαρά ατομική. Είναι τιμή που συμμετέχω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά προεθνικής «Π. Καπαγέρωφ» και είμαι ιδιαίτερη χαρούμενη  καθώς αποτελούσε πρωταρχικό μου στόχο για την χρονιά που ακολουθεί αφού θέλω να τιμήσω την σκληρή δουλειά του Συλλόγου και όλους τους προπονητές μου όλα αυτά τα χρόνια».

Και αναφερόμενη στους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς της στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ –Η τόνισε «Στόχος της ομάδας μου για την φετινή χρονιά είναι μια ανάλογη πορεία  με την περσινή, να φτάσουμε και πάλι στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Όμως όπως τονίζει και ο προπονητής μας κοιτάμε ένα − ένα τα στάδια μέχρι να φτάσουμε εκεί. Για μένα προσωπικά το κυριότερο είναι να είμαι υγιής για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου και να στελεχώσω την εθνική παγκορασίδων.»