Ετοιμάζεται για το Άλσος ο Πατρινός showman Τάκης Ζαχαράτος | dete

Ετοιμάζεται για το Άλσος ο Πατρινός showman Τάκης Ζαχαράτος

Ο Πατρινός σώουμαν, μίμος και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος μιμήθηκε απίστευτα τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και το σχετικό βίντεο έγινε από τα πιο αγαπημένα στο διαδίκτυο. Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν με αυτό το βίντεο προανήγγειλε τη νέα του μουσικοθεατρική παράσταση που θα έχει τίτλο «Έλα μια βόλτα» όπου συνυπογράφει και τη σκηνοθεσία μαζί με την Σοφία Σπυράτου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος όπως γράφει το Αθηνόραμα, μας ξαναθυμίζει την εποχή των αναψυκτηρίων, με ένα σόου που περιλαμβάνει μεταμορφώσεις, σχόλια για την εποχή του φόβου και του κορωνοϊού, δίνοντας παράλληλα και μία αισιόδοξη ματιά για το μέλλον.

Η ήδη πολυαναμενόμενη παράσταση θα παίζεται στο Άλσος στην Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως, Κυψέλη, στην Αθήνα, τηλ : 2108831487.

Οι παραστάσεις έχουν ως εξής: Τετ. - Κυρ. 9 μ.μ. από τις 15/7 μέχρι 19/7 και στη συνέχεια από τις 24/7, Παρ.-Κυρ. 9 μ.μ.

Στο Άλσος λοιπόν,  αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.