Ετοιμάζεται για την συναυλία στην Πάτρα | dete

Ετοιμάζεται για την συναυλία στην Πάτρα

Έδωσε τιτάνια μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικητής. Με το χέρι στην καρδιά, ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό! Αφορμή ήταν η απονομή χρυσού δίσκου για το άλμπουμ «Συνάντηση ΙΙ», που κυκλοφόρησε πριν από ενάμιση μήνα από την εταιρία Panik Records. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη

«Το έχω ξεπεράσει μέσα μου. Την ασθένειά μου την έχει πάρα πολύς κόσμος. Από εκεί και πέρα, η αντιμετώπιση είναι καθαρά θέμα μυαλού, σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται, όπως η δική μου» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδοποιός. «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό που μου συνέβη ήταν τόσο κακό. Ήταν κακό, αλλά κάθισα, το σκέφτηκα, το ανέλυσα, ακολούθησα τις συμβουλές του γιατρού μου και, δόξα τω Θεώ, με βλέπετε όρθιο» συνέχισε ο Στέφανος, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει και τη συμβουλή του κατά του καπνίσματος.

Ο Στέφανος Κορκολής ετοιμάζεται για την συναυλία του στην Πάτρα. Συναυλία έργων Μίκη Θεοδωράκη, με τον καταξιωμένο συνθέτη και πιανίστα, που θα έχει δίπλα του την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφά Μανουσάκη. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου!