Ετοιμάζεται από το Άλμα Ζωής το Pink the City 2018 για τις 21 Οκτωβρίου

Για ακόμα μία χρονιά ο σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας θα πραγματοποιήσει την όμορφη δράση Pink the City και καλεί τα μέλη, τους φίλους του και τους συμπαραστάτες τους να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «Ελάτε μαζί μας στην μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας, απευθύνει κάλεσμα για ένα συμβολικό περίπατο από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως τον Μόλο της Αγίου Νικολάου:

  • Στις γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού να βγουν στον ήλιο, στον αέρα και στο φως και να διατρανώσουν την πίστη και την ελπίδα τους στην ζωή και την δύναμη της.
  • Στο γενικό πληθυσμό, να έλθει και να περπατήσει μαζί με τις γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, από τα Ψηλά Αλώνια ως το Μόλο της πόλης, συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ζωή, την ελπίδα και το φως».
Τρόποι για να δηλώσετε συμμετοχή
Εκτός από την online εγγραφή σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δηλώσετε συμμετοχή στο Pink the City 2018.

  • Στα γραφεία του συλλόγου (Γούναρη 37, Πάτρα) από την 1η Οκτωβρίου, καθημερινές και ώρες 09:00-16:00.
  • Στο περίπτερο του συλλόγου στην πλατεία Γεωργίου Α’ από 4 εως και 20 Οκτωβρίου (καθημερινές 10:00 – 14:00 και 17:00 με 21:00 καθώς και τα Σάββατα 10:00 – 14:00 εκτός Κυριακών).
  • Σε επιλεγμένα σημεία στην Πάτρα. (Θα ανακοινωθούν προσεχώς)
  • Με online εγγραφή χρησιμοποιώντας τις ειδικά διαμορφωμένες φόρμες της ιστοσελίδας μας.