Ερωτικό βραδινό παιχνίδι για τον Κρυμμένο Θησαυρό | dete

Ερωτικό βραδινό παιχνίδι για τον Κρυμμένο Θησαυρό

Με ένα πλούσιο διήμερο την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου συνεχίζεται το 52ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού. Ένα ιδιαίτερο βραδινό παιχνίδι καθώς η γιορτή των ερωτευμένων (Αγίου Βαλεντίνου) απαιτεί μια νύχτα ερωτική και μια φάση θεαμάτων εγγυώνται κέφι, περιπέτεια, χιούμορ και καλλιτεχνική φαντασία και δεξιότητες.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου το παιχνίδι θα έχει τον τίτλο «Τικ τικ τίκι τίκι τακ κάνει η καρδιά μου», δανεισμένο από το ομώνυμο ερωτικό τραγουδάκι και θα αρχίσει στις 20.00. Σχετικές οδηγίες για τη βραδιά του Έρωτα και τις θέσεις τους στην αφετηρία του παιχνιδιού θα λάβουν την ίδια μέρα στις 16.00 από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ Πάτρας.

Την επομένη μέρα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ θα διεξαχθεί η προκριματική φάση των Θεαμάτων (Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό) όπου τα πληρώματα θα παρουσιάσουν τα τρίλεπτα (αυστηρά) θεάματά τους, αφού θα έχουν επιλέξει για το θέαμά τους μια κατηγορία ανάμεσα σε Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό και θα έχουν δηλώσει την επιλογή τους στην Ομάδα του παιχνιδιού, προσφέροντας θέαμα και δίνοντας καρναβαλικό χρώμα. Τα τρίλεπτα θεάματά τους (αυστηρή η διάρκειά τους) θα βαθμολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 και όσα προκριθούν από κάθε κατηγορία, θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 19.30 στην πλατεία Γεωργίου Α’ στη φάση «Τα Καλύτερά μας», την ίδια ξεχωριστή βραδιά που τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού θα κάνουν την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στην πλατεία, δίνοντας μια ιδιαίτερη εορταστική όψη στην κεντρική πλατεία. Φέτος η προκριματική φάση των Θεαμάτων (Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό) επανέρχεται μετά από χρόνια. Θα υπάρξουν βραβεία Θεαμάτων (τα τρία πρώτα σε κάθε κατηγορία: Παντομίμα, Σάτιρας, Χορευτικό, τα οποία θα παρουσιαστούν στις 24/2), αλλά θα απονεμηθούν στους νικητές την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.