Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Αύριο η παγκόσμια ημέρα υγείας με δράσεις και στην περιοχή | dete

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Αύριο η παγκόσμια ημέρα υγείας με δράσεις και στην περιοχή

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναφέρει:

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), θα παραχωρήσει την Τρίτη 7 Απρίλη Συνέντευξη Τύπου στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο στις 13:00μμ. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεία της Διοίκησης θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητή του ΓΝΠ «ο Άγιος Αντρέας», στις 10:30πμ. Επίσης, περιοδεία θα πραγματοποιηθεί στις 1:00μμ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Δε μένουμε σιωπηλοί!
Δυναμώνουμε τη φωνή μας για μέτρα προστασίας της Υγείας του Λαού!

Απαιτούμε εδώ και τώρα, να καλυφτούν όλα τα κενά σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης μας. Να δοθούν όλα τα απαραίτητα και ενδεικνυόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας στο υγειονομικό προσωπικό. Φτάνει πια η κοροϊδία!

Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ να αναλάβουν σήμερα τις ευθύνες τους, την πρώτη και κύρια κεντρική ευθύνη του κράτους και ας αφήσουν τις καθημερινές εκκλήσεις περί ατομικής ευθύνης.
Η φωνή των μάχιμων υγειονομικών γίνεται φωνή όλων μας!
Καλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας να καλύψουν τις παραπάνω πρωτοβουλίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης μας πρέπει να ξέρουν!!!