Εργαζόμενοι του Δήμου καθαρίζουν την παραλιακή σε Ρίο, Ακταίο, Αγιο Βασίλειο, Ψαθόπουργο

19.09.2020 / 9:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mmmmmmmhhhhhhhhhhh

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη, κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας, εκδηλώθηκε στις περιοχές Ρίου, Ακταίου, Αγίου Βασιλείου, Ψαθόπυργου το φαινόμενο της «παράκτιας πλημμύρας» με αποτέλεσμα τα νερά της θάλασσας να κατακλύσουν ιδιαίτερα την παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο.

Από την πρώτη στιγμή οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας και της Καθαριότητας του Δήμου, με μηχανήματα, ανέλαβαν δράση για την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην παραλιακή οδό του Ρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας. Μεταφέρθηκαν οι πέτρες και άλλα φερτά υλικά που έβαλε η θάλασσα.

Κατά την διάρκεια των εργασιών ήταν παρών από την Δημοτική Αρχή ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος συντόνιζε την όλη προσπάθεια.

Σήμερα Σάββατο συνεχίζονται πυρετωδώς από το πρωί οι εργασίες για τον καθαρισμό και την πλήρη αποκατάσταση των παραλιακών οδών της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Αθανασόπουλου.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δήμου για την ετοιμότητα και την άμεση επέμβασή τους για να αντιμετωπιστούν γρήγορα τα προβλήματα που προέκυψαν.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να απαιτεί από την Περιφερειακή Αρχή να ξεκινήσουν άμεσα οι μελέτες για την προστασία από την διάβρωση των ακτών της ευρύτερης περιοχής του Ρίου και να ξεκινήσουν τα έργα που καθυστερούν επί χρόνια με ευθύνη των Περιφερειακών Αρχών οι οποίες όφειλαν και οφείλουν να προχωρήσουν τα έργα που είναι απαραίτητα για την προστασία των ακτών μας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα