Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αγρινίου: Σταματήστε το μπούλινγκ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

06.10.2020 / 18:03
gko-4-9

Αξιοσημείωτη ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού τους κόλπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου.

Οι εργαζόμενοι διαμηνύουν πως έχουν ληφθεί σε συνεργασία με την πολιτεία όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας  και τα πρωτόκολλα όλα τηρούνται κατά γράμμα.

«Όλοι οι συνάδελφοι έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη πιστοί πάντα στον όρκο που δώσαμε σαν διασώστες .  Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου προσπαθώντας να βοηθήσουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη», αναφέρεται.

Ωστόσο προβληματίζει η εξής διαπίστωση: « Είναι λοιπόν άκρως απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας συμπολιτών που ασκούν ψυχολογική και λεκτική βία εναντίων μας και εναντίων των οικογενειών μας, αυτό λέγεται μπούλινγκ».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την έκκληση: « Γι’ αυτό λοιπόν κάνουμε έκκληση σε όλους εσάς (τους πολίτες) να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Είμαστε μέσα στην κοινωνία ακούμε και βλέπουμε και μας θλίβει αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά.    Οι συνάδελφοι θα αναρρώσουν και πάλι θα ριχθούν στη μάχη αυτό ξέρουν να κάνουν καλά , αυτό κάνουν».

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Με αφορμή  τα πρόσφατα κρούσματα κορονοΐού που έχουν συμβεί στους κόλπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας, ότι έχουν ληφθεί από εμάς και σε συνεργασία με την πολιτεία όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας .  Τα πρωτόκολλα όλα τηρούνται κατά γράμμα.  Όλοι οι συνάδελφοι έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη πιστοί πάντα στον όρκο που δώσαμε σαν διασώστες .  Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου προσπαθώντας να βοηθήσουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη .

Είμαστε η αιχμή του δόρατος του εθνικού συστήματος υγείας , κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά περιστατικά διαφόρων παθήσεων καθώς και με τον κορονοΐό , δεν είμαστε άτρωτοι, κι εμείς αρρωσταίνουμε κι εμείς έχουμε οικογένειες και παιδιά, ανησυχούμε και φοβόμαστε, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το πεδίο της μάχης . Ο πόλεμος όμως έχει θύματα και δυστυχώς μέσα σε αυτά είμαστε κι εμείς.  Είναι λοιπόν άκρος απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας συμπολιτών που ασκούν ψυχολογική και λεκτική βία εναντίων μας και εναντίων των οικογενειών μας, αυτό λέγεται μπούλινγκ .  Η αρρώστια είναι κάτι το όποιο δεν το επιλέγει κανείς, όλοι πιθανόν θα νοσήσουμε κάποια στιγμή.  Γι’ αυτό λοιπόν κάνουμε έκκληση σε όλους εσάς (τους πολίτες) να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Είμαστε μέσα στην κοινωνία ακούμε και βλέπουμε και μας θλίβει αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά.    Οι συνάδελφοι θα αναρρώσουν και πάλι θα ριχθούν στη μάχη αυτό ξέρουν να κάνουν καλά , αυτό κάνουν . Καλή ανάρρωση φίλοι μου καλή δύναμη σε σας και τις οικογένειες σας, με το καλό να σας δούμε και πάλι κοντά μας .

Το Δ.Σ. του Σωματείου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα