Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αγρινίου: Καταγγέλλουν περιστατικά «μπούλινγκ» με αφορμή τα κρούσματα

07.10.2020 / 6:01
ekav-1

Στην έκδοση ανακοίνωσης προχώρησε το Σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο Αγρίνιο, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην υπηρεσία.

Η ανακοίνωση εστιάζει σε φαινόμενα “απαράδεκτων συμπροφορών’ και λεκτικής βίας που έχουν παρατηρηθεί σε βάρος των ίδιων των εργαζομένων αλλά και των οικογενειών τους και απευθύνεται έκκληση ώστε αυτά να σταματήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

“Με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα κορωνοΐού που έχουν συμβεί στους κόλπους του ΕΚΑΒ Αγρινίου θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας, ότι έχουν ληφθεί από εμάς και σε συνεργασία με την πολιτεία όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τα πρωτόκολλα όλα τηρούνται κατά γράμμα. Όλοι οι συνάδελφοι έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη πιστοί πάντα στον όρκο που δώσαμε σαν διασώστες . Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου προσπαθώντας να βοηθήσουμε όλους όσους μας έχουν ανάγκη.

Είμαστε η αιχμή του δόρατος του εθνικού συστήματος υγείας , κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά περιστατικά διαφόρων παθήσεων καθώς και με τον κορωνοΐό , δεν είμαστε άτρωτοι, κι εμείς αρρωσταίνουμε κι εμείς έχουμε οικογένειες και παιδιά, ανησυχούμε και φοβόμαστε, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το πεδίο της μάχης . Ο πόλεμος όμως έχει θύματα και δυστυχώς μέσα σε αυτά είμαστε κι εμείς.

Είναι λοιπόν άκρος απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας συμπολιτών που ασκούν ψυχολογική και λεκτική βία εναντίον μας και εναντίον των οικογενειών μας, αυτό λέγεται μπούλινγκ.

Η αρρώστια είναι κάτι το όποιο δεν το επιλέγει κανείς, όλοι πιθανόν θα νοσήσουμε κάποια στιγμή. Γι’ αυτό λοιπόν κάνουμε έκκληση σε όλους εσάς (τους πολίτες) να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Είμαστε μέσα στην κοινωνία ακούμε και βλέπουμε και μας θλίβει αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά.

Οι συνάδελφοι θα αναρρώσουν και πάλι θα ριχθούν στη μάχη αυτό ξέρουν να κάνουν καλά , αυτό κάνουν . Καλή ανάρρωση φίλοι μου καλή δύναμη σε σας και τις οικογένειες σας, με το καλό να σας δούμε και πάλι κοντά μας” .

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα