ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ… ΚΑΤΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ: Άγριο καψόνι στο πρώην 409 – ΒΙΝΤΕΟ | dete

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ… ΚΑΤΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ: Άγριο καψόνι στο πρώην 409 - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο καψόνι και εμπαιγμός, από τραυματιοφορέα του πρώην 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, σε βάρος μητέρας με ανήλικο παιδί! Όταν όμως ο εργαζόμενος αντιλήφθηκε ότι στο χώρο βρισκόταν και ο σύζυγός της, τότε άλλαξε στάση και άρχισε να το αποδίδει σε επίδειξη …χιούμορ!

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής 1 Ιανουαρίου, όταν το ζευγάρι πήγε με το 4χρονο παιδάκι του στο εν λόγω νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί ο σύζυγος από  ωτορινολαρυγγολόγο, αφού η αρμόδια κλινική εφημέρευε.

Η ώρα ήταν 11 τη νύχτα και το ζευγάρι αναζητάει τον ιατρό, αλλά αυτός ήταν άφαντος. Όπως επίσης άφαντες, ήσαν και οι νοσηλεύτριες στον παρακείμενο χώρο της συγκεκριμένης κλινικής!

Μετά από περίπου μισή ώρα και ενώ δεν έχει εμφανιστεί κανείς στο χώρο, η σύζυγος αναζητάει κάποιον στην είσοδο του νοσοκομείου για πληροφορίες. Με το γραφείο κινήσεως να είναι κλειστό, βρίσκει έναν τραυματιοφορέα, τον οποίο ρωτάει ευγενικά, «ξέρετε, που είναι ο ωτορινολαρυγγολόγος;».

Για να εισπράξει πάραυτα την ειρωνεία του εργαζομένου, ο οποίος της απαντάει στον ενικό: «Θα πας ευθεία! Θα φθάσεις στην …πλ. Γεωργίου και στην …πλ. Όλγας και θα τον βρεις!»

Και όταν απορημένη και σαστισμένη από την προκλητική αυτή συμπεριφορά του εργαζόμενου, η γυναίκα τον ρώτησε «τι   λέτε; », γελώντας της είπε «στα βάθος δεξιά, δεν βλέπεις;»

Μετά την επισήμανση τη γυναίκας, ότι στο χώρο δεν βρίσκεται κανένας γιατρός ή νοσηλεύτρια, ο τραυματιοφορέας συνέχισε την ίδια προκλητική συμπεριφορά του απαντώντας της με ύφος:  «και στον ιδιωτικό γιατρό που πας, και εκεί δεν περιμένεις;»

Κάπου εκεί, στη συζήτηση παρεμβαίνει ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος έχει αντιληφθεί το επεισόδιο και εκεί τα πράγματα αγριεύουν. Όταν ο «χιουμορίστας» εργαζόμενος αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα συνοδεύεται και μάλιστα από γνωστό Πατρινό, τότε άλλαξε συμπεριφορά και απέδωσε την αντίδρασή του σε …αστείο!

Την ίδια στιγμή στο σημείο σπεύδει και άλλο ζευγάρι, με την εγκυμονούσα γυναίκα να διαμαρτύρεται έντονα για την πολύωρη αναμονή του γυναικολόγου. Στο ίδιο ακριβώς ύφος οι εργαζόμενοι, την παραπέμπουν να τον αναζητήσει η …ίδια, κάπου στην μαιευτική κλινική! Το ζευγάρι απογοητευμένο αποχωρεί, αναθεματίζοντας το «υποδειγματικό» Δημόσιο Σύστημα Υγείας…

ΚΑΨΟΝΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ ΣΕ ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, στο πρώην 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πάτρας