ΠΑΤΡΑ: Επιτυχημένη ημερίδα για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες | dete

ΠΑΤΡΑ: Επιτυχημένη ημερίδα για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.μεΑ. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας την Παρασκευή το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν "Δίχτυ Προστασίας για τα Άτομα με Αναπηρία και οι επιπτώσεις της Κρίσης".
Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της 3ης Δεκέμβρη Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Οργανωτικός Γραμματέας Ε.Σ.Α.μεΑ. Αντώνης Χαροκόπος και η πρόεδρος του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία "ΑΛΚΥΟΝΗ" Ναυπάκτου και Γενικής Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Βασιλική Παναγοπούλου.
Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία! Επίσης, μίλησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Ιδρύματος "Η ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ", Λαστεΐκων, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Λαζαρόπουλος, η Διευθύντρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" Κωνσταντίνα Σωτηριάδου και ο Πρόεδρος του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" Γεωργία Κοκκίνου.