Επιστολή στο dete: Η ενορία της Ανάληψης θρηνούσε τον ιερέα της παπα-Νίκο Τακτικό κι έξω η τροχαία γέμισε κλήσεις | dete

Επιστολή στο dete: Η ενορία της Ανάληψης θρηνούσε τον ιερέα της παπα-Νίκο Τακτικό κι έξω η τροχαία γέμισε κλήσεις

"Η εκκλησία της Ανάληψης βρίσκεται μεταξύ των οδών Δωδώνης και Λαγκαδά. Στην οδό Δωδώνης σήμερα Τετάρτη υπάρχει λαϊκή αγορά και στην οδό Λαγκαδά τόσο λόγω της λαϊκής όσο και λόγω της κηδείας του αείμνηστου παπα-Νίκου Τακτικού ο αριθμός των αυτοκινήτων που πάρκαραν δεξιά κι αριστερά ήταν πολύ μεγάλος" αναφέρει με επιστολή του στο dete o Εμμανουήλ Φυλλαδιτάκης και συνεχίζει: Παραβρέθηκαν στην κηδεία ο  Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας πολλοί ιερείς και το σύνολο των ενοριτών. Ο κόσμος έφτανε μέχρι έξω στο δρόμο της οδού Λαγκαδά και τ΄ αυτοκίνητα - απολύτως λογικά- μέχρι το Παμπελοποννησιακό

Γύρω στις 13:30 στη μεριά όπου απαγορευόταν το παρκάρισμα επί της Λαγκαδά είχαν παραμείνει γύρω στα 30 αυτοκίνητα από τα  80-100 όπου υπήρχαν από το πρωί. Αυτοκίνητα συμπολιτών μας που είχαν ακολουθήσει τον παπα-Νίκο στην τελευταία του κατοικία κι  άλλων που, επειδή δεν υπήρχε η δυνατότητα λόγω της ημέρας ν΄αφήσουν το αυτοκίνητό τους κάπου νόμιμα , το άφησαν στη μεριά όπου απαγορευόταν το παρκάρισμα τους ζυγούς μήνες.

Κάνει λοιπόν την εμφάνισή της η τροχαία, κι αυτή την μέρα που η ενορία πενθεί θεωρεί πως πρέπει να εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα και κόβει κλήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στη λάθος μεριά. Ο αρχιφυλακας που τις έκοψε πρέπει να εξάντλησε το μπλοκ του. Κι ερωτώ:

Αυτή την ημέρα πένθους και ειδικών συνθηκών η τροχαία βρήκε να εξαντλήσει την αυστηρότητά της;  Έπαθαν παράκρουση 100 συμπολίτες μας από τις  10 π.μ και πάρκαραν και στην άλλη μεριά του δρόμου ή δε γινόταν διαφορετικά; Η Λαγκαδά -ένας δρόμος που ξεκινά από την Ακρωτηρίου κι φτάνει στο Παμπελοποννησιακό-  μια φυσιολογική μέρα έχει παρκαρισμένα στη λάθος μεριά του δρόμου 3-5 αυτοκίνητα. Δε σκέφτηκε κανείς γιατί σήμερα ήταν από το πρωί πάνω από 100; Η τροχαία ως υπηρεσία που θεωρητικά είναι στο πλευρό των πολιτών δεν πρέπει να δείχνει ανεκτικότητα σε τέτοιες ημέρες; Προς θεού δεν ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί πάνω από 100 Πατρινοί και είπαμε να πάμε στη Λαγκαδά να παρκάρουμε παράνομα!!!

ΥΓ. : Είναι δυνατόν η τροχαία στην Ανθούπολη να  μην μπορεί να εξυπηρετήσει πολίτες στις 5:μμ γιατί έχει υπηρεσία μόνο μία κοπέλα η οποία δεν έχει έντυπα ενστάσεων για κλήσεις αλλά ούτε είναι εξουσιοδοτημένη να τα παίρνει; Μιλάμε για μία ολόκληρη Πάτρα κι όχι για μία κωμόπολη 500 κατοίκων!!!"