Επισκεφτήκαμε το ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ στην Πάτρα, και βρήκαμε χιλιάδες τίτλους και απίστευτες τιμές! Δείτε ιδέες:

Το αγαπημένο Παζάρι Βιβλίου συνεχίζει δυναμικά και προσφέρει χιλιάδες τίτλους όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Οι Έλληνες εκδότες, άνοιξαν, για μία ακόμη φορά, τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία με τιμές που θα σας εκπλήξουν: θα βρείτε βιβλία από 0,50 μόνο ευρώ!

Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του Βιβλίου είναι μεγάλες. Στο Παζάρι Βιβλίου, οι βιβλιόφιλοι, κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φτηνά, αλλά αξιόλογα, γνωστά αλλά και σπάνια βιβλία.

Οι τίτλοι των βιβλίων που διατίθενται κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Υπάρχει επίσης έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης στο παζάρι, που είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η τιμή που έχει σημανθεί πάνω σε κάθε βιβλίο με ετικέτα έχει μια έκπτωση σε σχέση με την αρχική του τιμή που όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μεταξύ 70% και 90%.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Σ’ ένα μεγάλο, καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο, ενιαίο για τα βιβλία όλων των εκδοτών, εκτίθενται 150.000 βιβλία, 100 Ελλήνων εκδοτών εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία τίτλων όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Στο παζάρι βιβλίου Πάτρας οι τιμές των τίτλων είναι το ίδιο χαμηλές με τις τιμές που οι εκδότες διαθέτουν τα βιβλία τους στις μεγάλες εκδηλώσεις των συλλόγων εκδοτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (πλατεία Κλαυθμώνος – πλατεία Κοτζιά)

 

ΦΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Οπως αναφέρει η ανοικτή πρόσκληση: "Καλούμε όλους τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να έρθουν κοντά μας και με ελάχιστα χρήματα - χωρίς κανένα ελάχιστο περιορισμό στο ύψος των αγορών- να προμηθευτούν βιβλία που η οικονομική κρίση έχει στερήσει την δυνατότητα αγοράς τους.

Στο παζάρι βιβλίου δεν υπάρχουν βιβλία που υπάγονται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου."

Μην το χάσετε λοιπόν! Από τις 8 Φεβρουαρίου και στην Πάτρα το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο περιφερειακό Παζάρι Βιβλίου στην Ελλάδα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BOOKFEST P.C.

facebook page

www.bookfest.gr