Επιμελητήριο Αχαΐας: Διαβούλευση για την 3η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PatrasIQ 2016 | dete

Επιμελητήριο Αχαΐας: Διαβούλευση για την 3η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PatrasIQ 2016

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών συνάντηση-δικτύωση φορέων από τον ακαδημαϊκό, πολιτειακό και επιχειρηματικό τομέα, με στόχο τη διαβούλευση για την υλοποίηση της επόμενης έκθεσης Mεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras-IQ 2016, η οποία προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Απρίλιο.

Tην συνάντηση συντόνισαν οι 3 συνδιοργανωτές της προηγούμενης έκθεσης (Patras IQ 2015): το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας. Παρόντες στην διαβούλευση ήταν εκπρόσωποι 20 φορέων, ενδεικτικά: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, ΣΕΒ Πελλοπονήσου & Δυτ. Ελλάδας, ΤΕΙ Πατρών, ΙΤΕ-ΙΕΧΜH, ΣΤΕΔΕ, ΟΑΕΔ, ΙΤΥΕ Διόφαντος, Επιμελητήριο Ηλείας, Ολυμπία Οδός Α.Ε., εκπρόσωποι start up εταιρειών κα. Από την διαβούλευση που ακολούθησε προέκυψαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις, ενώ επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον όλων για συνεργασία, ώστε η έκθεση να αναβαθμιστεί και να καθιερωθεί ως θεσμός σε εθνικό επίπεδο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διαβούλευση θα συνεχιστεί και μέσω του συνδέσμου: https://docs.google.com/forms/d/1S4543jX6-BR_AoiXOGGqmTB-bmIRTaBi9AR7XTE...