Επιβάτης αεροπλάνου ανέβηκε… στο φτερό, επειδή καθυστερούσε η πτήση | dete

Επιβάτης αεροπλάνου ανέβηκε… στο φτερό, επειδή καθυστερούσε η πτήση

Ένας επιβάτης σε πτήση από το Λονδίνο για τη Μάλαγα, προφανώς αγανακτισμένος επειδή περίμενε κάμποση ώρα μέχρι να ξεκινήσει η αποβίβαση, βγήκε μόνος του έξω και κάθισε αναπαυτικά στο... φτερό.

«Είχε περάσει περίπου μισή ώρα που περιμέναμε να βγούμε από το αεροπλάνο. Αυτός ο κύριος κατευθύνθηκε ήρεμα στην έξοδο κινδύνου, τράβηξε τον μηχανισμό που την ανοίγει, κοίταξε έξω, μετά επέστρεψε στη θέση του για να πάρει ένα σακίδιο πλάτης και βγήκε στο φτερό», αφηγήθηκε ένας άλλος επιβάτης της πτήσης με την αεροπορική εταιρία Ryanair, ο Φερνάντο ντελ Βάγιε.

«Ο κυβερνήτης έμεινε άναυδος, ρωτούσε ποιος βγήκε στο φτερό», είπε προσθέτοντας ο Ισπανός ταξιδιώτης, ο οποίος επέστρεφε στην πατρίδα του με την πτήση FR8164, το βράδυ της Δευτέρας (01/01). Το αεροσκάφος αναχώρησε από το Λονδίνο με μισή ώρα καθυστέρηση και έφτασε στη Μάλαγα 20 λεπτά μετά την προβλεπόμενη ώρα.

Ο… άτακτος επιβάτης συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, όπως ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στην Ισπανία. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τον άνθρωπο αυτό, που σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Times και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ήταν ένας Πολωνός τουρίστας.

Δείτε το περιστατικό:

https://youtu.be/GeMMPAO0uak