«Επιασε» την 77χρονη θεία της στα πατώματα με τον εραστή | dete

«Επιασε» την 77χρονη θεία της στα πατώματα με τον εραστή

Ξεπέρασε δυσκολίες, άντεξε στον χρόνο, αλλά νικήθηκε από μια... συγγενή ο παιδικός έρωτας μιας 77χρονης «Ιουλιέτας», η οποία έγινε «βούκινο» στο χωριό της στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν πιάστηκε «στα πράσα» από την ανιψιά της να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις στα... πατώματα με τον κατά τρία χρόνια νεότερο συγχωριανό της «Ρωμαίο»!

Η ρομαντική ιστορία του ζευγαριού, που θυμίζει σε πολλά σημεία εκείνη του... Νόα και της Αλι από την ταινία «Ημερολόγιο», αποκαλύφθηκε όταν η ανιψιά της 77χρονης αποφάσισε να την επισκεφθεί αιφνιδιαστικά. Η ηλικιωμένη, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας για τα οποία επισκεπτόταν συχνά γιατρό και η ανιψιά της (η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη φροντίδα της) ήθελε να βεβαιωθεί ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν η γυναίκα έφτασε απρόσκλητη στο σπίτι, άγνωστο για ποιον λόγο, δεν προσπάθησε να μπει από την πόρτα, αλλά άνοιξε το παντζούρι του παραθύρου της κρεβατοκάμαρας.

Η επόμενη κίνησή της ήταν να κοιτάξει στο κρεβάτι, αλλά, όταν είδε ότι η θεία της δεν κοιμόταν, έστρεψε το βλέμμα προς το δάπεδο. Αυτό που αντίκρισε η έκπληκτη γυναίκα θα το θυμάται για όλη την υπόλοιπη ζωή της, αφού είδε τη θεία της να επιδίδεται σε hardcore ερωτικές στιγμές στα πλακάκια του δαπέδου με έναν άντρα που δεν πρόλαβε να δει ποιος ήταν!

Ο νευρικός εραστής

Στην αυτόματη αντίδρασή της να φωνάξει «θεία», ο... νευρικός εραστής θυμήθηκε τα νιάτα του και έτρεξε να κρυφτεί στο διπλανό δωμάτιο! Τελικά, μπροστά στην επιμονή της ανιψιάς ότι δεν θα έφευγε αν δεν μάθαινε την ταυτότητα του ερωτικού επισκέπτη, ο 74χρονος εμφανίστηκε ημίγυμνος. Το δεύτερο σοκ για την... κεραυνοβολημένη γυναίκα ήταν εξίσου μεγάλο, αφού αποδείχθηκε πως ο άντρας που στεκόταν μπροστά της ήταν ο παιδικός έρωτας της θείας της πριν από 60 ολόκληρα χρόνια!

Ο έρωτας αυτός είχε μείνει ανεκπλήρωτος εξαιτίας των αντιρρήσεων του πατέρα της νεαρής τότε «Ιουλιέτας», αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του στα... γεράματα! Πάντως, το μέλλον του ερωτευμένου ζευγαριού παραμένει αβέβαιο, καθώς το νέο μαθεύτηκε αστραπιαία και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο το χωριό.