Επεσαν τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο Αλεξάνδρου – Καζαντζόγλου | dete

Επεσαν τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο Αλεξάνδρου - Καζαντζόγλου

Ερωτας ήταν και πέρασε! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Εβελυν Καζαντζόγλου δεν είναι πλέον μαζί, αφού -όπως διαπίστωσαν ύστερα από δυόμισι μήνες- υπήρχε τελικά ασυμφωνία χαρακτήρων. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι καβγάδισε για ασήμαντη αφορμή, ωστόσο εκεί φάνηκαν οι διαφορές που έχουν ως άνθρωποι.

Ετσι αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο για τους ίδιους να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους και να τραβήξει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Αλλωστε εξαρχής είχαν ένα τεράστιο μειονέκτημα ως ζευγάρι: η όμορφη Εβελυν έχει ως βάση τη Λευκωσία, αφού εργάζεται εκεί, ενώ ο Δημήτρης ζει και δουλεύει στην Αθήνα. Ετσι οι δυο τους ήταν διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, με αποτέλεσμα και αυτή η κατάσταση να παίξει τον δικό της ρόλο στους «τίτλους τέλους».

Διαδικτυακό φλερτ

Θυμίζουμε ότι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και το μοντέλο άρχισαν να φλερτάρουν διαδικτυακά στις αρχές της άνοιξης, ο έρωτας όμως «φούντωσε» τον Απρίλιο. Στην αρχή κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει για το ευχάριστο που τους συνέβαινε, στη συνέχεια όμως αποφάσισαν να κάνουν κοινή έξοδο και μάλιστα σε θεατρική παράσταση. Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό, ωστόσο οι στενοί φίλοι τους γνωρίζουν την αλήθεια.

Μάλιστα, όπως λέγεται, το πρώην ζευγάρι έχει κόψει πλέον κάθε επικοινωνία, ενώ ο Δημήτρης δηλώνει και μέσα από τα social media ότι είναι ελεύθερος.